De Finale van WIDM was een feestje

ma 11 mrt 2019

Wij hebben genoten van een geweldige WIDM finale hier bij VondelCS. Dank aan alle molloten die er een feestje van hebben gemaakt en wij kijken met een heerlijk gevoel terug op een geweldig seizoen van Wie Is De Mol 2019 en de aansluitende MolTalk, dat ook altijd uitgezonden werd vanuit VondelCS.

VondelCS kleurde groen speciaal voor de grote finale van Wie Is De Mol 2019. Na tien spannende afleveringen én tien edities van MolTalk mochten wij voor de vierde keer op rij de finale hosten in en om ons prachtige pand.

Stel je voor; de linkerstudio bomvol met oude kandidaten, relaties en pers die de aflevering samen bekijken op groot scherm. De rechterstudio is ingericht voor de live-uitzending. Buiten staan de molloten als sinds ’s middags om hun favoriete (mol)kandidaat aan te moedigen. Ondertussen zitten de kleedkamers vol met kandidaten en Rik van de Westelaken. De redacties en de zalen boven zijn in gebruik door AVROTROS maar ook voor visagie en als uitvalsbasis voor ons eigen productieteam. Zo’n enorme productie is natuurlijk geweldig om in huis te hebben en we hebben ontzettend genoten voor, tijdens en na de uitzending.

Ook binnen het VondelCS team waren de meningen verdeeld over wie de mol zou worden. Maar Merel heeft het geweldig gedaan! Geniet nog even na van al haar molacties en de reacties van andere kandidaten, terwijl wij alweer uitkijken naar een volgend seizoen!

We hebben nu alweer zin om een volgend groot project te verwelkomen; een TV-productie of een festival misschien… Houd onze agenda in de gaten voor evenementen die interessant zijn voor jou!