WeMakeMode

ma 7 mei 2018

Leuk nieuws!

Een stad is als een festival, omdat er altijd wel iets te doen is. Zo ook tijdens WeMakeThe.City, dat door heel Amsterdam plaats vindt van 20 juni tot en met 24 juni. En VondelCS is daar een onderdeel van! Op 23 en 24 juni kan je bij ons namelijk WeMakeMode bezoeken, een samenwerking tussen ons en M-ODE.

WeMakeThe.City is het grootste stadsfestival van Europa. Het stedelijke leven wordt gevierd en er wordt samen met iedereen gewerkt aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden?

In wat voor stad willen wij leven over vijf, tien, vijftien jaar? WeMakeThe.City gaat samen met jou en vele anderen op zoek naar de antwoorden. Want de stad van de toekomst maken we samen.

WeMakeMode

Voor dit evenement lanceren wij een 2-daagse Pop-up Shop, met verschillende duurzame designer -labels. Maar dat is niet het enige. Er zal een expositie door TEYM plaatsvinden, een Mastercalss ‘Sustainable Challenge’ en de première van een documentaire over couturier Frank Govers. Welke gevolgd wordt door een Fashionshow met zijn meest iconische looks, die weer hot & happening zullen worden gemaakt door een tribune-collectie gemaakt van textielafval van Koningsdag. Een breed en interessant programma dus!

Het volledige programma is hier te bekijken.