MediaBites 2018

wo 13 jun 2018

MediaBites Amsterdam op 6, 7 & 8 juni 2018!

Op 6 juni was het dan zo ver. Het begin van het driedaagse-festival MediaBites Amsterdam 2018. Hèt festival voor mediamakers. Drie dagen lang stond VondelCS compleet in het teken van Online Videocontent, New Reality en Immersive Media. Met dit jaar de presentatie door Anna Gimbrere, Rens Polman en Zaid el Ouardani.

Drie dagen lang kwam spreker na spreker langs. Zo spraken YouTubers als Bradley Braafhart en Linda de Munck over grenzen verleggen, kwam Geert Torfs uitleggen wat Arjen Lubach, katten en baby’s gemeenschappelijk hebben èn was er zelfs een vragenuur met Geraldine Kemper!

Maar dat was natuurlijk niet alles. Er waren workshops om zelf aan de slag te gaan en er was gewoonweg ontzettend veel te beleven op het festival. Zo was Circus Noël er met hun VR-beleving waar je zelf kon ervaren hoe het voelt om koord te dansen in het circus. Maar ook Carnaval des Moutons, een draaimolen waar een van de eerste technieken van draaiend beeld worden vertoond. En nog veel meer!

Bekijk hieronder een gedeelte van de foto’s die tijdens MediaBites Amsterdam 2018 zijn gemaakt! Het gehele album kan je hier bekijken.