Radio en TV opnames

Bekijk welke radio en TV opnames er allemaal plaatsvinden in VondelCS.

Naast de onderstaande TV- en radio-opnames vinden er in VondelCS ook vele interessante evenementen plaats. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een van onze andere evenementen te bezoeken. Klik hier om het agendaoverzicht te bekijken.

MolTalk

MolTalk-Kick-Off-StillOok dit seizoen kunnen de kijkers van Wie is de Mol? na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

MolTalk kun je alleen bijwonen als je meedoet met de prijsvraag en wint.

Datum: vanaf 6 januari, iedere zaterdag om 21.30 uur op NPO 3
Website

dr Kelder en Co

dr Kelder en CoDr Kelder en Co is je wekelijkse radiotherapie tegen overspannen luchtfietserij in de media. Met gasten van deskundig allooi bespreekt Jort Kelder hysterische opvattingen. Discussies op niveau waarbij rede en ratio de hoofdrol spelen. Genuanceerd, professioneel en wars van de waan van de dag die het nieuws regeert.

Datum: Vanaf 6 januari elke zaterdag om 13.00 live vanuit VondelCS op NPO Radio 1.

Website

Kunst is Lang

Kunst is Lang

Kunst is Lang (en het leven is kort) is een radio uitzending waarin mister Motley een uur in gesprek gaat met een hedendaagse kunstenaar over kunst en de context waarbinnen deze gemaakt wordt. Een uitgebreid gesprek over het werk, levensvisie en inspiratiebronnen. Mét diepgang, maar zonder ingewikkeld jargon.

Datum: iedere woensdag avond tussen 20.00 en 21.00 live vanuit de radio studio
Website

Hip voor Nop

Hip-voor-Nop

Bron: De Swollenaer

In het duurzame meidenprogramma ‘Hip voor Nop’ helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een geheel nieuwe look voor een speciale gelegenheid. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien… voor nop.

Website

 

 

Opium

OpiumOpium is het cultuurmagazine van de AVROTROS op Radio 4. Opium bestaat sinds 1991 en is daarmee het langstlopende cultuurmagazine op de radio. De presentator ontvangt elke uitzending tussen 22:30 en 00:00 uur een hoofdgast en er is live muziek. Kortom Opium zit boordevol klassieke muziek en is doordrenkt van kunst & cultuur.

Benieuwd hoe een radio-opname er aan toe gaat, of wil je live mee genieten van de muziek? Vanaf 22.15 u ben je van harte welkom. Een bezoek aan Opium is incl. gratis consumptie.

Datum: elke maandag t/m vrijdag van 22.30 – 00.00 uur
Website

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Naast de brandende actualiteit is er ook aandacht voor cultuur, lifestyle, mode, humor en meer. De Nieuwe Maan wordt elke vrijdag opgenomen in VondelCS.

Wil je aan uitzending bijwonen? Meld je aan via denieuwemaan@ntr.nl

Datum: vanaf zon 4 februari 21:00 – 21:35 uur
Website

WNL op Zondag

WNL op zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Altijd onder leiding van Rick Nieman.

Datum: Elke zondag
Website