Radio en TV opnames

Bekijk welke radio en TV opnames er allemaal plaatsvinden in VondelCS.

Naast de onderstaande TV- en radio-opnames vinden er in VondelCS ook vele interessante evenementen plaats. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een van onze andere evenementen te bezoeken. Klik hier om het agendaoverzicht te bekijken.

MolTalk

MolTalk-Kick-Off-StillOok dit seizoen kunnen de kijkers van Wie is de Mol? na de uitzending direct zappen naar NPO 3, waar Margriet van der Linden en Chris Zegers in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten en andere gasten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

MolTalk kun je alleen bijwonen als je meedoet met de prijsvraag en wint.

Website

dr Kelder en Co

dr Kelder en CoDr Kelder en Co is je wekelijkse radiotherapie tegen overspannen luchtfietserij in de media. Met gasten van deskundig allooi bespreekt Jort Kelder hysterische opvattingen. Discussies op niveau waarbij rede en ratio de hoofdrol spelen. Genuanceerd, professioneel en wars van de waan van de dag die het nieuws regeert.

Datum: elke zaterdag om 13.00 live vanuit VondelCS op NPO Radio 1.

Website

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Naast de brandende actualiteit is er ook aandacht voor cultuur, lifestyle, mode, humor en meer. De Nieuwe Maan wordt elke vrijdag opgenomen in VondelCS.

Wil je aan uitzending bijwonen? Meld je aan via denieuwemaan@ntr.nl

Website

WNL op Zondag

WNL op zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Altijd onder leiding van Rick Nieman.

Datum: Elke zondag
Website