Talentontwikkeling

CS2: een netwerk voor en door getalenteerde media- en cultuurmakers

Jong talent bij elkaar in VondelCS: CS2

CS2 is een netwerk van getalenteerde, veelbelovende media- en cultuurmakers. VondelCS biedt ze een platform om concepten te presenteren, een netwerk en verbinding met decision makers in de creatieve industrie.

Elk jaar wordt er een nieuwe lichting creatieve media- en cultuurmakers geselecteerd en organiseren we een reeks van 10 maandelijkse bijeenkomsten in VondelCS. Het thema van deze bijeenkomsten verschilt per avond maar valt altijd binnen de drie kerndoelstellingen: verbinden, inspireren en samenwerken.

CS2 is de tweede lichting van talenten die maandelijks samenkomen bij VondelCS. Ontmoet ze!

Zie hieronder een korte impressie van een avond vol inspiratie:Artists in Residence: AIR

Behalve de groep talenten die onder de noemer CS2 maandelijks langskomen in VondelCS, is er nog een ander programma om talentontwikkeling te stimuleren; namelijk ons Artists in Residence programma. Bijzondere artiesten die vernieuwend zijn op het gebied van cultuur bieden wij natuurlijk graag onderdak. Ben of ken jij een artiest die barst van de creatieve en vernieuwende ideeën en ook nog een ruimte zoekt om deze creatieve ideeën vorm te geven, neem dan vooral eens contact op! Dan kunnen we kijken of jij in aanmerking komt voor ons Artists in Residence programma.

Kijk hier even verder als je benieuwd ben naar een paar van onze huidige Artists in Residence.