Ons verhaal

Media & Cultuur LAB AVROTROS

VondelCS is het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS; een open publiekshuis waar innovatie en talentontwikkeling op het gebied van media, kunst en cultuur centraal staan.

Ons voornaamste doel is om een ontmoetingsplek te vormen voor media- en cultuurmakers met vernieuwende ideeën. Hier kan je terecht voor allerlei evenementen op het snijvlak van (nieuwe) media, kunst en cultuur en krijgen jonge doelgroepen en nieuwe makers volop ruimte en ontwikkelkansen. Houd daarom altijd onze agenda in de gaten voor de leukste evenementen waar je bij kunt zijn.  

TV, Radio en Podcast

In de studio’s worden regelmatig (live) TV-, podcast en radio-opnames opgenomen. Zo wordt jaarlijks Voorbeelden van programma’s die hier zijn (geweest), zijn bijvoorbeeld Moltalk, WNL op Zondag, De Nieuwe Maan en Dr. Kelder en Co. Podcasts die hier worden opgenomen zijn onder andere Dipsaus, The Next Women, Mama Cash, Cineville en de Jortcast. Zelf een podcast opnemen of wil je graag bij opnames van een programma zijn? Neem dan gerust contact op.