WeMakeTheCity in VondelCS

wo 15 mei 2019

VondelCS heeft in de week van 17 tot en met 23 juni een schitterend programma neergezet in het kader van WeMakeTheCity. We laten innovatieve creaties zien die stadsindeling makkelijker zou maken met behulp van VR, we praten over diversiteit en leefbaarheid in Stadsdeel West en er is theater over leefbaarheid en overleven in de stad vandaag de dag. Een complete onderdompeling in alle aspecten van de stad Amsterdam, hier in VondelCS!

WeMakeTheCity is het festival dat steden beter maakt. Dat vinden wij te gek en daar dragen wij met ons culturele programma bij VondelCS graag aan bij. Onze focus tijdens dit festival ligt voornamelijk op innovatie in het werkveld en leefbaarheid in de stad.

Check hieronder het programma van VondelCS tijdens WeMakeTheCity

Het VR Huis
17 – 20 juni, 10:00 – 17:00

Ben je wel eens in een VR huis geweest? Dit is je kans! Om deze VR installatie de wereld in te helpen zijn interieurontwerpers en game-developers om tafel gaan zitten. Het resultaat is een innovatief concept dat nieuwe technologieën vanuit de game industrie introduceert in interieurdesign. Zet je Headset op en wandel door het huis. Je kunt zelfs virtuele meubels aanraken en deuren dichtslaan. Het VR huis is 3 dagen lang vrij toegankelijk, dus we nodigen je graag uit in het Vondelpark.

Gast met VR bril tijdens WMTC

Story Nights by Theatre Hotel Courage
20 juni, 18:00 – 19:00

Een virtuoos theater over hoe te overleven in de wereld van vandaag, à la Comedia Dell’Arte. Het internationale gezelschap speelt bij VondelCS een tragikomisch stuk waarin herkenbare types in de samenleving pijnlijk herkenbaar worden.

we make the city theatervoorstelling