VondelCS ♥ Pride

ma 15 jul 2019

Met de Pride hebben we bij VondelCS wel een heel mooi programma! Maar liefst twee gratis exposities en ook nog de Pride Awards door AVROTROS. Zin in Queer Fashion? Onze wintertuin staat er vol mee. Benieuwd naar hoe de Pride wordt beleefd in Azië? Fotograaf Watsamon Tri-yasakda laat het zien met een serie spectaculaire foto's. Tenslotte geven we graag aandacht aan LHBTI-helden die iets hebben betekend voor deze gemeenschap tijdens de Pride Awards.

Markeer dus maar heel groot eind juli tot en met begin augustus in je agenda, zodat je niet vergeet om een bezoek te brengen aan VondelCS!

United Love: Documenting Pride in Asia: 27 juli – 4 augustus

Kom erachter hoe de LHBTI eruitziet in Azië . Deze fotoserie hangt van 27 juli tot en met 4 augustus in ons Media Café. En daar zijn wij best wel trots op! Wil je niet alleen de expo zien, maar echt meer weten over dit onderwerp? Zet dan vooral 30 juli in de agenda, want om half 8 vindt er dan een lezing plaats, waarin we terugkijken op 25 jaar Pride in Azië.
Check ook de Facebookevenementen.

Asian Pride

Queer Currents: 23-26 juli

Nóg een gratis expo? Jawel! Niet alleen ons Media Café schittert, maar ook onze wintertuin wordt helemaal queer. Vanaf het bordes kun je naar binnen kijken, maar stap vooral binnen voor deze Queer Fashion! Deze expositie is te zien van 23 tot en met 26 juli. De 23e is er ook een avond in het teken van dit thema, met gasten als modejournalist, curator en art director Aynouk Tan en fotograaf Jan Hoek. Hierover volgt nog meer informatie, dus houd de site in de gaten.

queer currents poster

Pride Awards: 1 augustus

Deze tijd is perfect om erkenning te geven aan helden die zich inzetten voor de LHTBI gemeenschap. Op 1 augustus worden hier de Pride Awards uitgereikt door AVROTROS, met COC Nederland als vakkundige jury! Stem hier op jouw held.