VondelCS krijgt huisgenoten!

wo 24 apr 2019

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe huisgenoten; namelijk de organisatoren van ADE en de mediamakers van Levitate! Het voormalige kantoor van AT5 in VondelCS wordt vanaf heden bewoond door het Amsterdam Dance Event. Dit kan alleen maar betekenen dat het met ADE een feestje wordt in VondelCS!

We beseffen ons maar al te goed dat ons gebouw een van de pareltjes van Amsterdam is. Wij hebben gewoon een van de mooiste kantoren van Amsterdam! Dit besef is blijkbaar ook doorgedrongen tot bijvoorbeeld de organisatie ADE, want wij mogen ze vanaf nu officieel onze huisgenoten noemen. Qua creativiteit, innovatie en cultuur past het festival naadloos bij VondelCS.

ADE foto

credits: Laura Jacobs

 

ADE is druk aan het klussen in het voormalige kantoor van AT5, op een steenworp afstand van onze eigen redactie. Wij verwachten dan ook bergen creatieve energie op de gangen, tijdens koffiepauze en in de lift.

Ook de zolder wordt vanaf deze maand bewoond. Het productiebedrijf Levitate zit daar nu te genieten van het uitzicht over het Vondelpark. Deze mediamakers hebben meerdere toffe films op hun naam staan en ook zij barsten van de energie en creativiteit.

Een vrijdagmiddagborrel met ADE en Levitate; daar hebben wij nu al zin in natuurlijk! En wat voor mooie samenwerkingen en programma’s gaat dit allemaal opleveren…