DronEscapes – Peter van Haastrecht

di 3 apr 2018

Van 9 april tot en met 8 mei kun je dagelijks tussen 09.30 uur en 18.00 uur in het MediaCafé de wereld vanaf grote hoogte bekijken.

De Vinkeveense fotograaf Peter van Haastrecht ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor fotografie. Eerst door met zijn vader op pad te gaan en later door zelf met fotografie te experimenteren. Hij is bijna altijd buiten te vinden; weer of geen weer. Met oog voor detail legt hij de natuur in al haar schoonheid vast.

Peter gaat graag creatieve uitdagingen aan en dat is terug te zien in deze expositie. Vanuit zijn fascinatie voor de vormen en lijnen in landschappen besloot hij om dit vanuit een bijzonder perspectief vast te gaan leggen. Hij tilt fotografie letterlijk naar een hoger niveau. Hoe? Vanaf grote hoogte in de lucht met een drone!

Geen jaargetijde ontsnapt aan zijn lens en zijn unieke kijk op de wereld levert soms magische beelden op.

Met deze unieke vorm van fotografie ziet de wereld er ineens heel anders uit. Geometrische vormen, vloeiende lijnen en donkere dieptes; ze zijn in de natuur allemaal te vinden. Van ijzig landschap tot levendige rivierbedding, elke foto grijpt je en neemt je mee naar een prachtig stukje wereld zoals je het nog nooit hebt gezien.

Benieuwd geworden naar het werk van Peter van Haastrecht? Van 9 april tot en met 8 mei hangt een selectie van zijn werk in het MediaCafé van VondelCS. De expositie is een maand lang gratis te bewonderen, met uitzondering van de dagen dat het MediaCafé bezet is voor een besloten evenement. Voor meer informatie over de exacte data kan je kijken op de Facebookpagina van de expositie of bellen naar 035-671 7916!