VondelCS verwelkomt de 3Violas als AIR!

vr 21 jun 2019

Graag stellen we de volgende drie vernieuwende muzikanten aan je voor: Floris Faber, Geerten Feller en Hessel Moeselaar. Samen vormen zij een vernieuwend trio altviolisten; de 3 Violas! Wij zijn ontzettend blij om ze de komende maanden te mogen verwelkomen in VondelCS om te werken aan grensverleggende muziek die genres overstijgt.

Als sinds 2015 zijn de 3Violas bezig om de wereld te veroveren met vernieuwende en experimentele muziek. Het idee is ontstaan bij het Conservatorium van Amsterdam, waar de drie altviolisten hun basis vonden in de klassieke muziek. Inmiddels zijn de al jaren op zoek naar de gekste cross-overs en de bizarste concertlocaties. Zo hebben zij al gespeeld op het pontje over het IJ achter Amsterdam Centraal of in verlaten kantoorgebouwen. Ze experimenteren en improviseren, en wij hebben dit soort creatieve vernieuwers graag in ons pand.

Vondel AIR

De 3Violas gaan bij VondelCS een Artist in Residency aan. Dit betekent dat zij tijdens een periode van een jaar de ruimte krijgen om in onze zalen en studio’s te werken aan hun muziek. Aan het einde van de rit presenteren ze hun werk aan het publiek. We kunnen nu al bijna niet wachten!

Volg ze hier op Facebook.

3violas hangen bij VondelCS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd wanneer je de 3Violas kunt zien schitteren in VondelCS? Houd onze agenda in de gaten, want dit komt er natuurlijk aan! Ook zijn de 3Violas niet onze enige artists in residence. Kennen jullie Milou en Daan al? Zij werken in VondelCS aan hun nieuwe boek!