Een Artist in Residency voor podcast OWRU

vr 21 jun 2019

Artists in Residence Brian Elstak en Dionne Verwey voelen zich thuis in de podcaststudio van VondelCS, en pakken hier de podcast OWRU op. Dit is een show waar Elstak & Verwey interessante creatieven te gast hebben. Prachtsprekers die hun inspirerende verhalen delen met de luisteraar.
Brian Elstak is beeldend kunstenaar. Dionne Verwey is theatermaker en performer. Beiden maken deel uit van kunstcollectief, LFMC (Lowrey Foley McClane). Een eclectische groep makers, die stuk voor stuk garant staan voor bijzondere projecten. Één zo’n project is de in 2015 gestarte podcast, OWRU. Zij pakken deze podcast weer op bij VondelCS!

CS 

Beide makers kennen VondelCS vanuit het CS1 en CS2 traject. CS is een netwerk van getalenteerde, veelbelovende media- en cultuurmakers die jaarlijks samenkomen bij VondelCS om te netwerken en te verbinden.

OWRU de podcast is te beluisteren op Spotify en Apple podcasts. Ze zijn de nieuwe reeks begonnen met een gesprek met filmmaker Michael Middelkoop. Luister snel!

OWRU podcast bij VondelCS

Mooi fotootje voor VondelCS van Brian, Dionne en Michael.
Ben je benieuwd naar wie er nog meer Artists in Residence zijn bij VondelCS? Check dan bijvoorbeeld Milou en Daan of de 3Violas!