Young Creators Live

19 september 2018

19:00 - 23:00Studio A

Young Creators Live is een avond vol inspiratie met toffe sprekers, die je als jonge maker niet wil missen!

Young Creators keert weer terug in Amsterdam op 19 september in het VondelCS. Dit is een avond bomvol met inspiratie & toptalenten. Leer van toffe sprekers, ga in gesprek met andere Creators en breid je netwerk uit. 

Een avond die je als Young creator niet wil missen. Vorige edities waren allemaal uitverkocht, bemachtig snel een kaartje op:  https://eventix.shop/wdmq9qz6

Programma

19:00 Inloop
19:30 Centrale opening
19:45 Spreker #1: Ali Niknam
20:30 Netwerkpauze
21:00 Spreker #2: T.B.A.
21:45 Borrel  

Spreker 1: ALI NIKNAM 

Ali Niknam is oprichter en de enige aandeelhouder van bunq, de disruptieve nieuwe bank die werkt via de app. Maar dat is niet het enige. Op jonge leeftijd (22) richtte hij zijn eerste techbedrijf TransIP op voor webhosting en domeinregistratie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste hostingbedrijf van Nederland. Dankzij dit succes kon hij in 2012 een vergunning van De Nederlandsche Bank krijgen voor Bunq, want TransIP kon garant staan. Tijdens deze Q&A kom je er onder meer achter hoe hij is begonnen en wat zijn grootste obstakels waren. Daarnaast krijg je als publiek meermaals de mogelijkheid om hem je meest prangende vragen te stellen over ondernemerschap.