Workshop: Hutten bouwen

11 juli 2018

11:00 - 12:00

Leer boomhutten bouwen!

Tijdens de Torenkamerexpo zijn er een aantal workshops. Een daarvan is de workshop hutten bouwen met Tessa Hendriks, zij is community- en boomhuttenkunstenaar.

Samen ga je deze middag hutten bouwen van afvalmaterialen. De boomhutten en kunstprojecten van Tessa Hendriks ontstaan altijd met en vanuit de mensen waarmee ze werkt. Open plekken bieden ruimte voor invulling door de toeschouwer. Toeschouwers maakt ze participant en mede-eigenaar.

Over Tessa Hendriks

 Tessa Hendriks (1987) is community en boomhutten kunstenaar woonachtig en werkzaam in Amsterdam. Om te ontsnappen middenin de werkelijkheid, om te verstoppen en te spelen, te ontdekken. Ze wil graag belangrijke kunst maken, blauwdrukken voor nieuwe werelden die bestaande systemen omver werpen, ruimtes waar mensen vrolijk, speels en nieuwsgierig van worden. Waar ze elkaar en zichzelf kunnen ontmoeten met als doel dat de wereld dan beter wordt. Tessa Hendriks is ook een mobiele bouwplaats; een plek waar vooral kinderen, maar soms ook hun ouders of andere volwassenen, met materiaal dat voorhanden, is kunnen werken maar vooral gefaciliteerd worden om samen te denken, ontwerpen, te dromen en te bouwen.

De workshop begint om 11:00 uur en is gratis bij te wonen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus RSVP wel even om verzekerd te zijn van een plaats!

Bijwonen