Workshop: Druktechnieken en schilderen

12 juli 2018

16:00 - 17:00

Ben jij creatief en hou je van natuur?

Tijdens de Torenkamerexpo zijn er een aantal workshops. Een daarvan is de workshop druktechnieken en schilderen met kunstenaar Dewy Elsinga!

Ben jij creatief en hou je van natuur? Tijdens deze workshop ga je onder leiding van Butterfingaz (Dewy Elsinga) op zoek naar patronen en structuren in je eigen omgeving. Je wordt uitgenodigd om bladeren, takken of bloemen uit het Vondelpark of je eigen huis mee te nemen. Hiermee gaan we verschillende afdrukken maken en deze schilderen we vervolgens op een kleine canvas die je mee mag nemen! Zo planten we samen een nieuw, creatief bos aan canvassen.

Over Dewy Elsinga

Dewy Elsinga, ook bekend als Butterfingaz, is een 25-jarige illustrator en vormgever uit Amsterdam, die momenteel aan het afstuderen is in de opleiding Illustratie aan de Willem de Kooning Academie. Haar werk kenmerkt zich door experimenten op het gebied van kleur, patronen, structuren en materialen en bestaat voornamelijk uit abstracte canvassen en muurschilderingen – maar ook objecten, zoals een salontafel en tapijtjes, worden niet geschuwd. Tijdens het proces is ze voornamelijk bezig met de vraag hoe de omgeving op een positieve en kleurrijke manier kan worden beïnvloed. Inspiratie hiervoor zijn onder andere natuur, cultuur, muziek en reizen. Eerder werk van Butterfingaz is te vinden op de kaft van Brian Elstak´s boekdebuut TORI.

Soldout