Vondel Klassiek

23 maart 2019

16:00 - 17:30

Prachtige klassieke muziek van Camerata RCO onder het genot van een speciaalbierproeverij.

De beste orkestmusici ter wereld leggen uit wat zij spelen.
Na afloop is er een speciaalbierproeverij samen met de musici.

 

Vondel Klassiek

Vondel Klassiek is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar klassieke muziek, maar er misschien nog niet zo veel van af weet. Natuurlijk ben je in een driedelige pak welkom, maar als je liever in je versleten spijkerbroek langskomt, ben je ook meer dan welkom. Verwacht dan ook een losse, intieme setting. Tijdens Vondel Klassiek vertellen de leden van Camerata RCO alles over de stukken die je vervolgens kunt beluisteren. Kortom; een hele ervaring! Daarnaast blijft het niveau natuurlijk hoog, dus ook als je een Vivaldi van een Chopin kunt onderscheiden ben je bij VondelCS aan het juiste adres.

Bierproeverij

Na afloop vindt een proeverij van speciaalbieren plaats. Ook hier leer je verschillende soorten bieren op een laagdrempelige manier goed kennen. Goede muziek en lekker bier: dat klinkt toch als een fijne zaterdagmiddag?

Een kaartje heb je al voor € 15,- in de voorverkoop of € 17,50 aan de deur. Dit is inclusief bierproeverij.

Camarata RCO

Camerata RCO bestaat uit musici die allemaal lid zijn van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. A.K.A. de crème de la crème van de Nederlandse musici. Naast dat zij samen spelen in het Koninklijk Concertgebouworkest, spelen zij ook samen in het kleinere, intieme ensemble Camerata RCO. Dit geeft hen de vrijheid om te spelen wat zij willen, met wie en waar zij willen spelen. Wij zijn dan ook erg trots dat zij VondelCS gebruiken als thuishaven.

Het ensemble speelt zowel in Nederland op verschillende plekken als over de hele wereld. Zo hebben zij al gespeeld in Minsk, Tokyo, Seoul, Vienna, Rome, Madrid en zelfs New York.

Muziek stukken

Iedere editie van Vondel Klassiek zullen er andere muziekstukken worden gespeeld op onder andere piano, viool en contrabas. Laat je deze keer verrassen door klarinettist Hein Wiedijk en altvioliste Santa Vizine met muziek van Mozart en Schumann.

Data andere edities

Ben je inmiddels helemaal enthousiast, maar kom je niet onder dat verplichte nummertje uit, precies op deze datum? Geeft niet, Vondel Klassiek vindt ook nog plaats in april en mei, dus houdt ons in de gaten en kom gerust de volgende keer langs.

Kaarten:

Voorverkoop: € 15,-
Deurverkoop: € 17,50
Studenten: € 5,-

Bijwonen