Vondel College: 5G

15 december 2019

19:00 - 21:00Studio A

Houd deze in de gaten, want er komt in het najaar een nieuw Vondel College waarin al je vragen over 5G worden beantwoord door Ben van der Burg. Wat is 5G? Wat zijn de consequenties van 5G? Wat gaat het ons brengen? Komt er ook 6G?

Benieuwd naar wat het nu precies is, 5G? Je hoort er van alles over, maar zelf uitleggen is toch altijd lastig. Daarom hebben wij voor een nieuw Vondel College dé experts op dit gebied uitgenodigd om dit alles even haarfijn uit te leggen.

Ben van der Burg neemt je mee in de wereld van 5G en vertelt over de voordelen aan de hand van voorbeelden als Pokémon Go, Wordfeut, zelfrijdende auto’s en Facebook.

Avinash Changa vult het verhaal aan met de brug naar VR technologie en de deuren die hier geopend worden, bijvoorbeeld in de game-industrie. Tenslotte vertelt Ger Baron, chief technology officer bij de gemeente Amsterdam over wat 5G betekent voor de stad.

Kortom; na dit Vondel College ben je weer helemaal bij!

Check hier het Facebook evenement. 

Over de sprekers

 

Ben van der Burg

Ben van der Burg is Commercieel Directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, ontwikkelt virtual reality software en bouwt kunstmatige intelligentie oplossingen. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR nieuwsradio.

Hij startte twee digitale startups: Slidejockey (presentatie tool) en Repudo (de voorloper van Pokémon Go).

Vanaf 2000 werkte hij bij het mobiele telefonie-bedrijf Vodafone in Nederland en Japan. Na Vodafone verbreedde hij zijn kennis van de digitale wereld bij online advertentie bureau WebAds.

Ben is een ervaren spreker en niemand is meer bevlogen dan hij als het gaat om nieuwe technologieën zoals 5G!

Avinash Changa

Avinash is vooral een VR specialist en evangelist, maar zeker een all-rounder als het gaat om technologie en innovatie. In 2013 startte hij WeMakeVR en sindsdien reist hij de wereld rond om te spreken of te jureren bij technische conferenties en evenementen. Een paar voorbeelden zijn BBC News Live, MET’s EmTech, The Next Web, CodeMotion, de Biënnale van Venetië en het Guangzhou International Innovation Festival in China.

Bijwonen