VERS Film Quiz

24 juni 2019

20:00 - 22:30Studio B

Wegens bewezen succes in eerdere jaren, zijn we weer terug met de GROTE VERS FILM QUIZ!
Ook dit jaar luiden we de zomer in met moeilijke en makkelijke film- en televisievragen, een borrel en uiteraard veel gezelligheid!

Durf jij het op te nemen tegen andere filmfanatiekelingen? Heb je het hele jaar al gebingewatched en ben je nu klaar om al je film en TV-kennis in te zetten? Dan is deze quiz absoluut iets voor jou. En neem je vrienden ook gezellig mee.

We hebben weer een aantal spannende rondes in elkaar gezet voor jullie. Uiteraard wordt het winnende team beloond met een leuke prijs. Voor de aller grootste verliezers is er een troostprijs. Dus weet je veel of juist helemaal niks: het is OK either way!

Je kunt je opgeven in groepjes van maximaal 5. Heb je toevallig saaie vrienden en kan je geen groepje van 5 verzamelen, kom dan lekker in je eentje en sluit je aan bij andere mensen die nog een team zoeken! Of denk je dat jullie met zijn 2en de rest gaan verslaan? Die attitude kunnen we ook best waarderen…

Tickets zijn gratis voor VERS-leden en leden DDG, wel alsnog even reserveren, en als niet lid betaal je per groep van max 5 personen 15 euro (dat is dus maar 3 euro per persoon). Zonder groep kost een kaartje 5 euro, valt ook best mee, toch?

Tot 24 juni in VondelCS!

Bijwonen