Film in het Park 2019

26 augustus 2019

20:00 - 23:00

Wil je heerlijk wegdromen in de avondzon met een koud biertje en verfrissende films? VERS en VondelCS organiseren de derde editie van Film in het Park: hét openlucht filmfestival in het Amsterdamse Vondelpark. 26 - 30 augustus; zet het in de agenda!

Dit jaar staat het programma in het teken van “De Week van het Nieuwe Talent”. Vijf avonden lang kun je buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent. Naast het vertonen van de films zullen ook de filmmakers zelf aanwezig zijn om te vertellen over het maakproces.

Check hier het volledige programma en reserveer meteen vast je headphone. Wil je alvast wat meer informatie over een paar films? We hebben hier drie pareltjes alvast uitgelicht.

Traag naar de Hemel

In een Belgisch klooster waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, bereiden de laatste drie Zusters
Norbertienen zich voor op de feestdagen. Zo goed en zo kwaad als het gaat, ontvangen ze hun familie en vrienden. Een observerend, licht-komisch portret van deze drie nonnekes en hun dwergkeesje Skippy.

Film in het park traag naar de hemel

Tom Adelaar

Wanneer de Surinaamse Sharif een oer-Hollandse naam aanneemt om meer sales te scoren voor een opportunistisch callcenter, vervalt hij in een existentiële identiteitscrisis. Hij verdient goed en wordt eindelijk geaccepteerd, maar hoeveel van zichzelf is hij bereid op te offeren om er echt bij te horen?

Tom adelaar film in het park

Devil’s Pie

Documentaire over soulmuzikant D’Angelo tijdens de tournee van zijn album Black Messiah. De muzikant ging de jaren ervoor door een moeilijke periode waardoor hij ruim een decennium uit het publieke oog verdween. In die tijd raakte hij in een spirituele crisis door zijn status als superster, wat zich uitte in meerdere tragedies en keerpunten in zijn leven.

Devil's Pie Film in het Park

Film in het Park is van 26 tot en met 30 augustus tussen 20:00 en 23:00! Reserveer alvast jouw koptelefoon om zeker te zijn van een plekje!

Ben je benieuwd welke debuterende filmmakers je niet mag missen? Kom met je vrienden en collega’s en laat je meevoeren door het Nieuwe Nederlandse Talent. Dit zijn gegarandeerd vijf verrassende avonden!

Houd ook de Facebookpagina van Film in het Park in de gaten of kijk foto’s terug van voorgaande jaren.

 

Bijwonen