Film in het Park 2019

26 augustus 2019

20:00 - 23:00

Wil je heerlijk wegdromen in de avondzon met een koud biertje en verfrissende films? VERS en VondelCS organiseren de derde editie van Film in het Park: hét openlucht filmfestival in het Amsterdamse Vondelpark. 26 - 30 augustus; zet het in de agenda!

Dit jaar staat het programma in het teken van “De Week van het Nieuwe Talent”. Vijf avonden lang kun je buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent. Naast het vertonen van de films zullen ook de filmmakers zelf aanwezig zijn om te vertellen over het maakproces.

Het precieze programma wordt komende weken bekendgemaakt, dus houd ons in de gaten!

Ben je benieuwd welke debuterende filmmakers je niet mag missen? Kom met je vrienden en collega’s en laat je meevoeren door het Nieuwe Nederlandse Talent. Dit zijn gegarandeerd vijf verrassende avonden!

Film in het Park is van 26 tot en met 30 augustus tussen 20:00 en 23:00! Reserveer alvast jouw koptelefoon om zeker te zijn van een plekje!

Achtergrondinformatie:

Het festival vindt sinds 2017 plaats aan het einde van de zomer. Voorgaande edities werden samen in verschillende samenstellingen georganiseerd, o.a. met Cinecrowd en Vondelpark3. Het initiatief kwam van Jeltje Hillen en Floortje Vermeer.

Houd ook de Facebookpagina van Film in het Park in de gaten of kijk foto’s terug van voorgaande jaren.

 

Bijwonen