ADE China Pavilion

21 oktober 2017

13:00 - 04:00

ADE strijkt neer in VondelCS met het China Pavilion.

Amsterdam Dance Event maakt Amsterdam in oktober het kloppende hart van de dance muziek. Dit jaar treden meer dan 2.200 artiesten op in 120 mooiste plekken van Amsterdam. Wij bij VondelCS zijn erg blij dat VondelCS dit jaar een van de locaties is.

China Pavilion levert op zaterdag 21 oktober een verfrissende bijdrage uit het Verre Oosten met een mega veelzijdig en bomvol programma.

Programma

Tijdens het gratis dagprogramma van China Pavilion (13:00 – 18:00 uur) kun je van alles te weten komen over dance muziek in China. Daarnaast kun je tijdens China Talks (lezingen over de Chinese maatschappij, wetenschap en cultuur) meer over China en haar cultuur zelf leren. Of je volgt een cursus kalligrafie. Geen zin om stil te zitten? Doe een dansje in de Silent Disco.

Tijdens het avondprogramma van China Pavilion (19:00 – 04:00 uur) gaat het dak bij VondelCS eraf! Verwacht een verrassende mix van Chinese en Nederlandse artiesten. Speciale aandacht gaat uit naar de Chinese headliners BassGuo, 3ASIC, BHQP en de Nederlandse headliners Cesqeaux, The Galaxy (Arjen Lubach & Sacha Harland) en Miss Melera.

Great Wall DJ Competition

Op zaterdag 21 oktober strijden DJ’s om de ultieme prijs: een optreden op de Chinese Muur tijdens het YinYang Music Festival 2018, incl. volledig verzorgde trip naar China. China Pavilion geeft deze knaller van een prijs in samenwerking met de muziekopleiding Fontys Rock Academy weg. Aanmelden voor de competition kan nog t/m dinsdag 17 oktober. Mail jouw artist bio en soundcloud link naar hendriks.tommy@gmail.com en wie weet zien wij je zaterdag 21 oktober wel achter de draaitafel bij VondelCS.

Op zaterdag vechten de geselecteerde DJ’s het uit tijdens een B2B silent disco battle, may the best DJ win!

Een kaartje heb je al voor € 12,50 in de VVK of € 15,- aan de deur. Kortom ook tijdens ADE blijft VondelCS toegankelijk.

Kaarten:
Voorverkoop: € 13,50

Deurverkoop: € 15,-

Meer informatie

Zet jezelf op aanwezig op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bijwonen