Radio en TV opnames

Bekijk welke radio en TV opnames er allemaal plaats vinden in VondelCS.

Naast de onderstaande TV- en radio-opnames vinden er in VondelCS ook vele interessante evenementen plaats. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een van onze andere evenementen te bezoeken. Klik hier om het agendaoverzicht te bekijken.

Opium

OpiumOpium is het cultuurmagazine van de AVROTROS op Radio 4. Opium bestaat sinds 1991 en is daarmee het langstlopende cultuurmagazine op de radio. De presentator ontvangt elke uitzending tussen 22:30 en 00:00 uur een hoofdgast en er is live muziek. Kortom Opium zit boordevol klassieke muziek en is doordrenkt van kunst & cultuur.

Benieuwd hoe een radio-opname er aan toe gaat, of wil je live mee genieten van de muziek? Vanaf 22.15 u ben je van harte welkom. Een bezoeken aan Opium is incl. Gratis consumptie.

Datum: elke maandag t/m vrijdag van 22.30 – 00.00 uur
Website

De Nieuwe Maan

De Nieuwe MaanDe Nieuwe Maan is een wekelijkse actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen binnen de moslimgemeenschap. Het programma wordt gepresenteerd door Nadia Moussaid. Het programma biedt een platform voor de opinies en visies vanuit de moslimgemeenschap, op de Nederlandse samenleving en alles wat daarin speelt.

Naast de brandende actualiteit is er ook aandacht voor cultuur, lifestyle, mode, humor en meer. De Nieuwe Maan wordt elke vrijdag opgenomen in VondelCS.

Wil je aan uitzending bijwonen? Meld je aan via denieuwemaan@ntr.nl

Datum: elke vrijdag
Website

WNL op Zondag

WNL op zondag

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Altijd onder leiding van Rick Nieman.

Datum: Elke zondag
Website